LANDINGSPAGINA

LATEN MAKEN

Landingspagina

Op zoek naar Leads? Juist... Landingspagina's! Een landingspagina is een enkele web pagina die wordt getoond na het aanklikken van een zoekresultaat in een zoekmachine of een online advertentie. De landingspagina is meestal een logische extensie, van de advertentie, zoekresultaat of link. Landingspagina's zijn dikwijls gelinkt aan e-mailcampagnes en/of zoekmachinemarketingcampagnes om het nagestreefde effect te bereiken. Het doel van van de landingspagina is om van bezoekers sales leads te maken.
Er zijn twee soorten landingspagina's: verwijzende en transactiegerichte landingspagina's.

Verwijzende landingspagina

Een verwijzende landingspagina presenteert relevante informatie aan de bezoeker. Deze kan tekst, afbeeldingen, dynamische content, links of andere elementen bevatten. Verwijzende landingpagina's zijn effectief wanneer zij de doelstellingen halen van haar publicisten. Denk hier bijvoorbeeld aan stichtingen of overheidsinstanties.

Transactiegerichte landingspagina

Een transactiegerichte landingspagina verleidt een bezoeker om een transactie te sluiten door een formulier in te vullen met het doel om een directe of eventueel latere verkoop van een product of dienst te realiseren. Als er informatie is verkregen, de pagina zal gebruikelijk minimale informatie vragen zoals een emailadres en misschien naam en telefoonnummer, kunt u deze lead toevoegen aan uw mailinglijst. 
Een landingspagina verstrekt u een effectieve manier om uw communicatie te continueren en spoort leads aan tot actie zonder enige moeite!

Unieke landingspagina

Joomla-Concept zorgt voor een unieke landingspagina gericht op uw behoeften. Elke op maat gemaakte landingspagina is dus uniek en eenmalig ontworpen en verkocht. We werken samen met u om de landingspagina exact naar uw wensen te realiseren.
 Bij Joomla-Concept realiseren we ons dat elke onderneming unieke eisen heeft en unieke doelstellingen nastreeft. Wij bieden u daarom hoogst effectief design en online productgerichte oplossingen.