-->

Postcard marketing in combinatie met een Microsite

Ontdek de kracht van Postcard Marketing in combinatie met een product of dienst gerichte Microsite!

Wanneer Postcard Marketing geen onderdeel uitmaakt van uw marketingstrategie mist u een krachtig  middel om leads te genereren. De unieke combinatie van vormgeving en inhoud stelt u in staat creatief en verleidelijk uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen.

ECHT! Een postcard wordt door 90% van de ontvangers gelezen!!

Postcard Marketing is de ultieme manier van flexibele marketing. Het is niet alleen een zeer betaalbare manier van marketing, maar het is mogelijk om in een korte tijd een ansichtkaartencampagne op te starten.

EEN SLIM ONTWORPEN ANSICHTKAART

Genereert leads
Promoot aanbiedingen
Introduceert nieuwe producten en diensten
Houd uw bestaande klanten op de hoogte
Genereert bezoekers naar uw website

LAAT ONS HET ONTWERP MAKEN

Bent u ervan doordrongen dat een Ansichtkaartencampagne in combinatie met een Microsite bijdraagt aan uw succes, maar u bent er niet zeker van dat u de boodschap op de juiste wijze kunt verwoorden. Laat ons in dat geval uw ansichtkaart ontwerpen. Wij verdiepen ons in uw branche, bedrijf, dienst en product om een ansichtkaart te creëren die er toe doet.

 

 

 

MICROSITE

Landingservaring met een microsite. Een landingspagina is een pagina. Een landingservaring is meer…
U hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot een enkele pagina. Verplaats u eens in de denkwereld van een in uw product of dienst geinteresseerde bezoeker. Het gaat er om in welke  vorm u het beste uw product/dienst kunt aanbieden.

PROMOTIE VIA EEN MICROSITE

Dit zou zeer wel mogelijk kunnen zijn met een MICROSITE. Wat is het verschil met een enkele landingspagina. De microsite bestaat uit meerdere pagina's. Het bevat een productspecifieke navigatie.
Het klinkt als een groot project. Maar dat is het niet! In plaats dat alles wordt geplaatst op een enkele pagina nemen we simpel de vrijheid om een handvol pagina's te linken. Het verschil ten opzicht van uw website is dat een microsite gericht is op 1 bepaald product of dienst.

KLEINE INVESTERING

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw microsite tegen zeer gunstige tarieven.
Met een relatief kleine investering kunt u met uw producten, diensten of informatie de wereld bereiken.
Reeds vanaf €550,00 kunt u uw product of dienst wereldwijd bekend maken.